c

De Ridder Hockey is een bedrijf van tophockeyer Floris de Ridder en organiseert uitdagende dagkampen in regio Utrecht.

06-37603708 Info@deridderhockey.nl

Floris de Ridder is de motor achter “de Ridder Hockey” Floris begeleidt clinics, kampen en trainingen en waar nodig schakelt hij andere professionals in. Lees hier meer over Floris >

Deze keeper staat als rots in de branding van Pinoke Heren 1. Afgelopen zomer is Hidde meegegaan naar Spanje en heeft daar met Jong Oranje de titel binnengesleept. Hidde staat bekend om het stoppen van Shoot-outs. Afgelopen winter is Hidde als eerste keeper van het Nederlandszaalteam gepromoveerd naar de Europese A poule, Hidde staat bekend om zijn snelheid en reactievermogen en zal hier tijdens zijn trainingen de nadruk op leggen!

Al 7 jaar speelt Erik in de Belgische Hoofdklasse voor Royal Antwerp en is verantwoordlijk voor Belgische tak van De Ridder Hockey. Hij is voormalig jeugdinternational en voormalig speler van Oranje-Zwart ( tegenwoordig Oranje-Rood). Deze echte allrounder kan dan ook op meerdere plekken uit te voeten en staat bekend om zijn tackles en goede passing.

Deze international die opgeleid is bij Mop en later Den Bosch en speelt nu voor het 5e jaar op rij bij Kampong. Met Kampong won hij 2 landstitels en éénmaal de Euro Hockey Leaque. Hij gaat tijdens onze kampen aan de slag met zijn grote wapen: de versnelling tijdens een actie

Op 16 jarige leeftijd maakte hij zijn debuut in de hoofdklasse voor SCHC heren 1, zijn absolute wapen is de sleeppush! Vanaf dag één is Cedric als Strafcorner trainer betrokken bij De Ridder Hockey, zo heeft hij vele kids met behulp van de sleeptafel en wat aanwijzingen de basis van de sleeppush geleerd.

Links achter van Royal Antwerp en dus  een echte verdediger. Samen met Erik gaat hij aankomend seizoen voor een play-off plek in de Belgische hoofdklasse. Ollie zijn specialiteit is de (schijn) flats en het 1 tegen 1 duel. Als topverdediger in wording moet je dus bij hem zijn!

Erik Stigter “ Stick”  Skills trainer. Nieuwkoop, Kampong, Wimbledon, Barcelona & Unión Deportiva Taburiente Erik Stigter heeft op vele plekken gespeeld in Europa. Alle kinderen kennen hem natuurlijk als “Stick”, de man met fluwelen tecnhiek en het grote gevoel voor Rechtvaardigheid. Een hockeykamp zonder stick zijn parcours kunnen we ons niet voorstellen!!

Speler Kampong ja1/ Nederlands A. Floris staat bekend om zijn Techniek en verwoestende schot, hij is dan ook een echte spits. Met meerdere jeugdlandstitels met Kampong en verkiezingen voor Nederland onder 16 en 18 is hij een speler om in de gaten te houden de komende jaren! Leer bij Floris alles over scoren en skills!